Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Клиника Бургас

„Естетик Дент” на Д-р Мартин Цонев е Център в Бургас за естетична и обща стоматология , която има договор с Националната здравно-осигурителна каса, както и специални промоционални пакети за всяка възраст.Можете да се възползвате от услугите на НЗОК покриваща частично дентални дейности, за целта трябва да носите вашата здравноосигурителна книжка и да я представите в началото на посещението.За нашите малки пациенти са подготвени множество изненади.Като водещ център в Бургас „Естетик Дент” предлага и превантивна стоматология, включваща поставяне на шини, повърхностно запечатване на зъбите, флуоризиране, медицинска козметика и др. „Ектетик Дент” в Бургас може да ви осигури и физиотерапевтични процедури със специален сертифициран терапевтичен комплекс DENTAL OPTIMA.

Апаратурата, която ползва „Естетик Дент” в Бургас е от най-висок клас и гарантира максимално качество на стоматологичните ни услуги. Чрез нея ще ви гарантираме перфектна стерилизация и превенция на всякакъв вид инфекции. Работим със световна високотехнологична апаратура с тъч скрийн и цифрово управление,което дава безопасност,минимална инвазия и оптимални резултати. Фирми- GC, NSK, DIPLOMAT Dental, W&H, EMS, VDW, Densply, 3M, Voco. Зъболекар и зъботехник работят в екип за осигуряване на отличните резултати. Зъботехниците ни са усъвършенствани в най-модерните системи за изработване на конструкциите. Управлението на качеството се осъществява чрез безупречна организация и оптимална грижа за пациента.

„Естетик Дент” в Бургас има практика за сключване на договори, освен с НЗОК, и с дружества за доброволно здравно осигуряване, като чрез тях можете да се самоосигурите, да осигурите близките си в семейството или, ако сте работодател, да осигурите работниците и служителите си.

„Естетик Дент”с два филиала в страната,за достъп на пациентите от различни области,както и за чуждестранните ни гости,съчетаващи почивката и отдиха на Бургаското море с красива усмивка от „Естетик Дент”

„Естетик Дент”Д-р Мартин Цонев предлага услугите си не само в Бургас, но и в град Пловдив. Нашата мисия е да бъдете очарователни и неустоими с Вашата съвършена усмивка!

Къде да намерите „Естетик Дент” в Бургас? Намираме се в центъра до Белодробното отделение на III-а поликлиника на ул. „Хан Аспарух” 70. В Пловдив ще ни откриете зад Военна болница на ул. „Беласица” 45(Централна градска част).

Единственото необходимо нещо е да се свържете с нас на познатите телефони и да запишете предварително час за Вашия преглед!

Начало Д-р Цонев Услуги Апаратура Мисия Въпроси Контакти Договори Партньори Галерия Клиника Бургас Зъболекар Бургас

   Esthetic dent © 2009 Всички права запазени!    web design: www.studioka3.com