Услуги

Първа визита

Включва преценка на Вашите минали,съществуващи и потенциални здравни проблеми. Ще започнем с подробен преглед и попълване на амбулаторен картон. За по–добра диагностика и при необходимост ще Ви бъдат направени рентгенови снимки.

► Вашето първо посещение

Естетична и козметична стоматология

Козметичната стоматология е името дадено за група от процедури, които се извършват, за да се създаде по-естетична, привлекателна усмивка. Козметичния зъболекар може да направи зъбите по-бели, да замести липсващи зъби, да поправи счупени зъби, чрез различни възможности на козметичната стоматология, включващи избелване на зъби, порцеланови фасети, бондинг, порцеланови корони и др.

► Професионално избелване на зъби (Whitening)

► Поставяне на инкрустации, камъчета (Twinkles)

► Циркониеви корони

► Порцеланови фасети (Veneers)

► Композитни фасети (бондинг)

► Изцяло порцеланови корони (Allceramic)

► Бели пломби (oбтурации), инлей и онлей

► Естетично изграждане на зъби с щифт от фибростъкло

Обща стоматология

► Кореново лечение

► Пародонтална терапия, шиниране, ултразвук, Air flow

► Металокерамични корони и мостове, адхезивни мостове, стъклени опори ZX-27

► Протези, Valplast, моделно-лети протези, гингивална маска

► Орална хирургия

Детска стоматология

За да подсигурите една страхотна усмивка и здрави зъби, Ви препоръчваме да посетите стоматолог веднага след като се появи първия зъб на Вашето дете. Благодарение на правилното образование за орално здраве и превантивната стоматологична грижа, Вие можете да помогнете на Вашето дете да избегне развитието на болезнените кариеси и възпалени венци, и усложненията в бъдеще.

► Детска стоматология

Превантивна стоматология

Ранната диагностика е ключа, за да избегнем скъпото и усложнено стоматологично лечение. Профилактиката започва с контрол на плаката и зъбният камък - главната причина за кариеса и пародонталното заболяване. С редовни периодични стоматологични посещения, ние можем да лекуваме заболяванията на венците и зъбите в ранни стадии, преди състоянието да е станало необратимо. “Един грам профилактика се равнява на килограм лечение.”

► Инструкции при измиване

► Медицинска козметика

► Професионална хигиена

► Флуоризиране на зъбите

► Повърхностно запечатване на зъбите

► Спортни шини

► Шини за бруксизъм

Физиотерапевтични процедури

Динамичното развитие на денталната физиотерапевтична наука в последните години, бе обусловено от навлизанто на нова мощна електроника,интегрирана в компактен апарат с който разполагаме. Най–често това се изразява в прилагане на прецизно цифрово управление за дозиране на физикалните параметри, използване на различни по вид токове. В такъв вид апарат са реализирани различни лечебни методики, като лазерна терапия – в най–ефективния червен спектър, с изходна мощност до 25mW, йонофореза–електронна стерилизация, електрофореза – със стимулиращо и обезболяващо действие, както и електроодонтодиагностика – подпомагаща диагностиката на редица заболявания.

► Физиотерапевтични процедури

Допълнителни услуги

Всяка една услуга се заплаща поотделно!
Сваляне на стари корони и мостове със специален уред, сваляне (подмяна) на стари обтурации (пломби), временна пластмасова корона и фасета (поставят се върху изпилените зъби до поставяне на окончателната конструкция, за да се избегне дискомфорта), циментиране на разлепени корони и мостове (с различни цименти на различни цени), репаратура (поправка) на счупени протези, полиране и финиране на стари обтурации (пломби), локална, проводна, интралигаментарна и вътрепулпна анестезия (това са различни по методи упойки).

горе Top
Начало Д-р Цонев Услуги Апаратура Мисия Въпроси Контакти Договори Партньори Галерия Клиника Бургас Зъболекар Бургас

   estheticdent 2010-2017 © Всички права запазени!    web design: www.studioka3.com