Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

„Ако някой знае добър зъболекар в Бургас да ми каже“

Много е вероятно да срещнете това послание в редица стоматологични форуми. Кой е добрият зъболекар и как да го разпознаем? Това несъмнено е специалист, който не престава да развива уменията си, да инвестира във вискотехнологична зъболекарска апаратура. В 21 Век, за да си практикуващ зъболекар изисква много умения, много усилия и много знания. За да бъдеш определен като „добър зъболекар“ е нужно да си доброжелателен, търпелив и съпричастен към хората и не на последно място, вършещ работата си като „зъболекар за пример”.

Има ли добър зъболекар в област Бургас?

Разбира се, че да. В района на Бургас можете да разчитате на професионалните умения на редица зъболекари. Един от тези зъболекари е д-р Мартин Цонев от EstheticDent – Специализиран център за съвременна естетична стоматология. „Вашето спокойствие и безболезнено лечение“ е основната мисия на уникалния център за естетична стоматология EstheticDent.

EstheticDent е място където проблемите на зъбите биват решавани безболезнено. Центърът разполага с дигитална апаратура от последно поколение, даваща висока прецизност, а интериорът може да бъде определен като съвременен, удобен, предразполагащ, отпускащ, релаксиращ и елегантен, издържан по всички критерии за лукс. Ето това ни обединява в термина ”безболезнена стоматология”. За Ваше удобство в чакалнята ще се насладите на релаксираща музика, телевизия, безплатно сърфиране в Интернет.

Договор с НЗОК

Център за естетична стоматология EstheticDent има сключен договор с НЗОК. Д-р Мартин Цонев е зъболекарят в Бургас, който винаги сте търсили – зъболекаря за който отлично свършената работа е постоянен ангажимент и цел. Усмивката е най-ценният дар – красивата усмивка отваря много врати. Усмивката, която заслужавате, за която сте мечтали е лесно да стане реалност.Работим със зъболекарски материали на световно ниво - GC, Dentspy, Voco, 3М и други. Посетете EstheticDent Centre на д-р Мартин Цонев, разположен в центъра на Бургас, район с удобен транспорт и локация. Намираме се до Морската градина на ул.”Хан Аспарух”70. Можете да ни намерите и на Facebook:”EstheticDent”, както и на www.estheticdent.eu

Начало Д-р Цонев Услуги Апаратура Мисия Въпроси Контакти Договори Партньори Галерия Клиника Бургас Зъболекар Бургас

   Esthetic dent © 2009 Всички права запазени!    web design: www.studioka3.com